één wijze om forel te fileren

TWAALF WIJZEN OM BELGIE TE SPLITSEN – CANVAS 21 DEC 2008

De oorspronkelijk geplande reportage over de splitsing van België, “Twaalf wijzen om België te splitsen”, verschuift naar een nader te bepalen datum in het voorjaar van 2009. (bron: www.canvas.be)

En dat gebeurt zomaar zonder enige verklaring of duiding?  Waarom werd dit uitgesteld? Is er een verband met de regeringscrisis? Wie/wat zit achter deze verschuiving? In wiens opdracht/op wiens vraag is dit gebeurd? Met de huidige regeringscrisis had ik het net interessant gevonden hoe relevant/achterhaald de uitspraken van deze twaalf wijze mensen zouden geweest zijn.

Dat passeert stilletjes. ’t is natuurlijk wat anders dan een kookprogramma over forel dat geschrapt wordt.  ’t Is vanzelfsprekend niet vergelijkbaar. ’t Is niet controversieel. ’t Is niet spraakmakend. ’t Gaat maar over ons land. Maar ik had toch graag de reden gekend. (Waarmee meteen weer het belang van media-aandacht aangetoond is, de komkommertijd is door.)

canvasforum

4 reacties

  1. Democratie heet dit! Niet?

  2. Los van uw pertinente vraag bots ik hier op het fenomeen van de perceptie. Ik lees: twaalf wijzen en vraag me af waar er dezer dagen nog 12 wijzen te vinden zijn en of dat dan noodzakelijkerwijze oude paarden moeten zijn. Pas in tweede instantie begrijp ik dat wijzen manieren zijn. En nu wil ik ze ook wel kennen.

  3. Zijn die twaalf wijzen op kerstvakantie? Of kennen de wijzen onvoldoende wijzen?

  4. Dit lijkt me alweer een kolfje naar de hand van het Hof van Cassatie.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s