werktitel

(DE) KEYSER VAN DE SMAAK

Valt dat nu niet op dat ik nog steeds geen commentaar gegeven heb op het uiterst succesvol veelbesproken kijkcijferkanon De smaak van de Keyser?

kvdsm

Ik mis mijn job. Om de fijne dingen. Soms.

2 reacties

 1. Veel geloofd en toch heb ik er moeite mee. Vooral met die Helena’s. De jonge Helena kijkt in alle omstandigheden alsof ze in de lach zal gaan schieten en de oude, die is niet oud, haar stem klinkt veel te jong en die verouderingsmake up is veel te opvallend.
  Zijn er geen actices meer van 80 of mogen ze niet meer meedoen?
  En soms klopt het niet. Zo vertrokken die soldaten naar Eben Emael in de zomer en toen ze daar toekwamen stonden ze in een winterdecor. Het is wel in de Ardennen maar een gans seizoen doe je er nu toch ook niet over.
  Het heeft natuurlijk wel zijn kwaliteiten maar ik blijf mij er steeds van bewust dat ik naar toneel zit te kijken en als het goed is moet je dat toch vergeten?
  Was de oorspronkelijke titel Keyzer van de smaak? Wie beslist dat eigenlijk? Wordt daar veel over vergaderd of is dat de beslissing van 1 persoon?

  • De oorspronkelijk titel is Keyzer van de smaak, je kan dit ook nog vinden in oude persberichten. Is pas op het laatst veranderd, ik heb vernomen dat dit was in overleg met één. Ik veronderstel dat daar veel zal over vergaderd geweest zijn.

   Oudere actrices mogen niet meer, oud is out en niet enkel bij actrices. Maar dit is geheel en al mijn eigen perceptie. Als de trend in de politiek echter naar andere sectoren overwaait dan wordt 2009 echter een héél goed jaar.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s