twogje #06

Ergernis van de dag en ’t is nog geen tien uur: overvloed van ‘nieuws’ (!) over Robbie Williams bij PeterVDV op één. Over wie zegt dat nu het meest?

Advertenties

8 reacties

 1. PeterVDV en andere Thomassen Vandervekens: het jonge volk wordt, in plaats van enkele jaren achter de schermen (als ik backstage zeg, hoor ik bij de bende) met kabels en stekkers te zeulen en inmiddels ogen en oren de kost te geven , meteen in het volle licht geworpen. Resultaat: dikke nekken en snelgroei van grote ego’s.

 2. Je theorie klopt misschien Raf, maar de voorbeelden die je aanhaalt niet: zowel VDV als Vanderveken hebben toch al heel wat jaren ervaring en hebben hun carrière stap voor stap opgebouwd op zowel radio als televisie en in heel diverse formats.

  Ik moet wel zeggen dat ik nauwelijks iets gemerkt heb van die overvloed van ‘nieuws’….

  • Ik doe een poging, SveN, om een verklaring te vinden voor het puberale aplomb waarmee een aantal BV’s in spe zich presenteren. Ik blijf erbij dat ze te vroeg te horen krijgen ‘dat ze er al zijn’.

   • Eigenlijk zijn we het er allemaal over eens dat een aantal over het paard getilde lichtgewichten (jong én oud) veel meer aandacht krijgen dan ze verdienen.
    Nog iemand zich ook zo geërgerd aan die vreselijke roddelsessie/mediamensenonderonsje/koffieklets vermomd als meeting waarmee een half magazine van een ‘kwaliteitskrant’ mee gevuld werd? (Verkiezing m/v van het decennium in DS)

 3. sven zit duidelijk niet op twitter, waar lullen over niets, en betekenisloze media in het bijzonder, elke dag opnieuw tot een kunstvorm verheven wordt

 4. Sven, je zat duidelijk op een andere planeet als je daar niets van gehoord hebt! Daarnet blikte men zelfs nog eens terug op Robbie Williams bij Peter VDV eergisteren…

 5. Ja hoor , blijkbaar waren er nog die zich ergerden aan DS magazine
  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20091124_038

  • @Aïda en bianca:

   Soms ben ik beschaamd om te bekennen dat ik abonnee ben, en voel ik mij schuldig voor de bomen…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s