is het land weer open?

OF ZIJN ER NOG NIEUWJAARSRECEPTIES?

Is maandag weer iedereen aan het werk? Zijn alle kinderen weer naar school? is iedereen uitgefeest? Zijn de bedrijven weer geopend en kan er weer gebeld worden? Gaan onze politici weer aan het werk? Wordt er weer overgaan tot de orde van de dag?

Hoe zou het zijn met Ariël Sharon? Met de vissen in het Victoria-meer? Met de bevroren Europese kippenresten in Afrika? Met de cashmere in Binnen-Mongolië? Met de zwartgeldstroom vanuit de Aarschotstraat naar Bulgarije? Met de sushi en de genetisch gemanipuleerde zalm? Hoe is het eigenlijk afgelopen met het dispuut tussen Universal en De Morgen over het Deus-interview embargo van april 2008? Wat presteerde Guido De Padt al in de voor hem gecreëerde functie van Regeringscommissaris voor een efficiënte overheid? Waarom googelt er elke dag, maar dan werkelijk élke dag iemand de uitdrukking “Het schaap is de preut af’? Heeft er nog iemand opgemerkt dat er in Humo op een tv-pagina ’29 januari’ stond ipv ’29 december’? Waarom antwoorden politici van politieke partijen ‘voor de mensen’ (CD&V, LDD, VlaamsBelang, SP.a) niet op vragen van burgers? Reageren ze zelfs niet? Waarom vind ik het niet de moeite om te bloggen omdat er over alles wat ik vind en meen al geblogd is/wordt?

Wie wat waarom wanneer hoe?

Advertenties

5 reacties

  1. Ook al is het zo dat er er over alles wat je vindt en meent al geblogd is/wordt, kan het nog steeds zinvol zijn jouw bijdrage toe te voegen.

  2. En ook: hoe zou het gesteld zijn met het peil van mijn remvloeistof? Daar maak ík mij al drie dagen zorgen over.

  3. En iedereen is al overstressed want al dat opgestapelde werk moet er nog door voor men op skivakantie vertrekt!

  4. Met Sharon gaat het overigens goed, zo staat in de eerste Knack van 2010, voor zover het met een patiënt in comateuze toestand goed kan gaan natuurlijk.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s